Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Adžić:"Evandra su namerno povredili!"

среда, 27. април 2011.

Share this history on :
Fudbalera Crvene Zvezde, Evandra Goebela, ocekuje pauza od mesec dana, a sportski direktor crveno-belih iznosi svoje mišljenje o povredi Brazilca.

evandroEvanrdo Goebel ima naprsnuce na mišicu dugacko cak 7cm zbog cega ga ocekuje pauza od mesec dana.

Sportski direktor Crvene Zvezde, Ivan Adžic, smatra da povreda sjajnog Brazilca nije slucajna i krivi sudiju vecitog derbija da nije zaštitio njegovog igraca.

"Želim da ukažem janvosti da je Evandro namerno povreden jer je od prvog minuta derbija bila jasna namera igraca Partizana da divljackim startovima izbace Brazilca iz igre. U prvih 15 minuta utakmice, Evandro je bio meta cak cetiri varvarska starta, a sudija je tek sankcionisao peti - žutim kartonom."

adzic

"Jasno je bilo da je sudija iz samo njemu poznatih razloga dozvolio grube startove nad Evandrom i nije ga zaštitio. Ko vidi Evandrovu nogu - svu u modricama i ranama, zna o cemu govorim. Pokušaj da se Brazilcu ugrozi karijera samo zato što je majstor, govori o tome u šta se pretvorio fudbal. Svuda na svetu se majstori štite a grubijani kažnjavaju."

"Zapanjeni smo da sudija Veselinovic nije zaštitio našeg igraca, i da sudijska organizacija i dalje cuti a da se FSS pravi kao da se ništa nije desilo. Pošto niko ne štiti Zvezdine igrace, radicemo sami! Ako neko misli da Zvezda nece odgovarati na ovakve stvari grdno se vara!" rekao je Adžic a prenosi zvanicni sajt crveno-belih.

foto: crvenazvezdafk.com

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар