Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Anketa: Da li je 140. "večiti derbi" najava kvalitetnijeg fudbala u Srbiji?

среда, 27. април 2011.

Share this history on :
D. Nikolic | 25. 04. 2011. - 14:42h | Komentara: 50
U 140. "vecitom derbiju" Partizan je pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 i tako, šest kola pre kraja prvenstva, odmakao najvecem rivalu tri boda. Ono što je, pored rezultata, obeležilo taj mec je i nekoliko maestralnih poteza, kao i vrlo sadržajno prvo poluvreme nakon kog je pocela dominacija crno-belih.

Partizan je vec tri sezone u nizu ispred ostatka konkurencije u Srbiji, a posle trijumfa u derbiju deluje kao da ce se dominacija nastaviti, narocito kada se ima u vidu ko ce se sa kime sastati u završnici prvenstva.

Svega toga je bilo u 140. "vecitom derbiju" iako je Zvezda bila potpuno nadigrana u drugom poluvremenu. U prvom je šansi bilo na obe strane, briljirali su i oba golmana, Stojkovic i Bajkovic, a lucidna rešenja mamila su uzdahe ma koliko da su obe odbrane delovale sigurno do tih trenutaka.

Otuda i naše pitanje za ovu nedelju - da li je partija "vecitih" u minulom derbiju najava boljeg fudbala na srpskim terenima?

Za one koji su propustili, evo tri poteza koja su se izdvojila na 140. prvenstvenom odmeravanju snaga naših najpopularnijih klubova. Sva tri su izveli crno-beli i to Ivica Iliev...

.. Nemanja Tomic ...

... i Stefan Babovic, dodavanjem za Tejga u prvom poluvremenu:

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар