Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Gvardiola prebacuje pritisak na pleća Reala.

понедељак, 25. април 2011.

Share this history on :
Približava nam se novi "El Klasiko", praktično obračun u Ligi Šampiona počeo danas izjavama Pepa Gvardiole. Procurelo da će arbitar biti iz Portugala, što je izazvalo dosta ironije od strane trenera Barselone.
Gvardiola prebacuje pritisak na pleća Reala.


Real je favorit, radi se o velikom timu, oni na klupi imaju Iguaina, Benzemu i Kaku, pa ne treba da čudi što su dobili Valensiju sa 6:3", komentariše Gvardiola.

Neki mediji objavljuju da je UEFA prelomila i da će meč u Madridu suditi Murinjov zemljak Pedro Proenka.
"Ako je tako siguran sam da će Murinjo biti zadovoljan. I prošle godine je u polufinalu svirao arbitar iz njegove zemlje", nasmejao se trener barse.

On aludira na suđenje Olegarija Benkerenke koji je teško oštetio Barselonu u prvom duelu na "Meaci" kada je Inter slavio sa 3:1. Nije sviran penal nad Danijem Alvešom a i jedan gol Intera je postignut iz čistog ofsajda.

"Mi smo i Kup kralja izgubili zbog sudije koji je video ofsajd Pedra od dva centimetra. Eto, centimetri su nam falili", dodao je trener Barselone koji takođe očekuje da ni stanje terena na "Bernabeu" neće biti baš najbolje, kako bi se sprečila Barselona da nametne svoj stil igre.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар