Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Hidink i dalje prva opcija

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Abramovic misli da mu Hidink može doneti titulu osvajaca Lige šampiona. Spreman da ucini sve da privoli Holandanina da preuzme Celsi.

HidinkAbramovic se i dalje nada da ce privoleti Gasa Hidinka da sedne na klupu Plavaca i to  mu je prva opcija za sledecu sezonu cak i ako Anceloti kojim slucajem osvoji titulu.

Izvori iz kluba navode, a Dejli Telegraf prenosi da Abramovic na sve moguce nacine pokušava da nagovori Hidinka da ostavi nacionalni tim Turske i da se privoli posla u Celsiju.

Turska je još uvek u trci za plasman na Euro 2012, a šansu vide preko baraža koji ce se igrati u novembru. To za Celsi znaci da Hidink, ukoliko ostane na klupi Turaka, ne bi mogao i da pocne sezonu na Ostrvu. Ukoliko pak Turci ne izbore plasman u baraž, Hidink bi mogao biti slobodan.

Dejli Telegraf otkriva i da je Abramoviceva ideja da uz Hidinka angažuje i nekog mladeg trenera koji bi stasavao uz Holandanina i zatim preuzeo tim. Pominju se imena Zole, Marka van Bastena i Andrea Vilja Boea, bivšeg Murinjovog saradnika.

Koliko je sve to realno, videcemo vec za nekoliko meseci. Da podsetimo, Hidink  je vec bio na klupi Calsija. On je 2009. zamenio Skolarija.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар