Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Karadžić:"Glavni prioritet - obračun sa huliganima!"

уторак, 26. април 2011.

Share this history on :
Na sednici Skupštine održanoj u utorak, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžic podneo je izveštaj o radu u prethodnoj godini i naglasio prioritete za sledecu sezonu.

KaradzicTomislav Karadžic, predsednik Fudbalskog saveza Srbije izjavio je da su prioriteti u narednom periodu plasman na prvenstvo Evrope kao i borba protiv huligana. Karadžic je takode govorio i o ucinku saveza u protekloj godini, istakao znacaj "Kuce fudbala" kao najveci poduhvat fudbalskog saveza u svojoj istoriji.

"Glavni prioritet nam je plasman na evropsko prvenstvo, ne zbog toga što smo nebeski narod, ne zbog toga što želimo svaki put da odemo na neko veliko takmicenje vec što smatramo da imamo talente i što smo spremni, da posle dužeg vremena, vežemo dva velika takmicenja, prvenstvo sveta i prvenstvo Evrope."

Karadžic je naglasio da igraci i fudbalski savez imaju zajednicki utvrden cilj.

"Imamo dobrog selektora koji je bogat idejama i koji je ukomponovao odlican tim, tako da je na reprezentativnom nivou nadam uspehu!"

Ipak, kao glavni prioritet, Karadžic je naglasio obracun sa huliganima i apostrofirao da se slucaj "Ðenova" ne sme ponoviti.

"Moramo napraviti razliku izmedu pravih navijaca i huligana! Prvih je mnogo više, i u Ženovi ih je bilo više ali oni su platili istu cenu kao i huligani. Mi problem huligana, jednostavno moramo da rešimo. Na tom putu pronalaženja rešenja, predstojece nedelje cemo organizovati sastanak sa ljudima iz UEFA na kojem cemo napraviti zajednicki plan konkretnih akcija."
Karadzic
Predsednik se zahvalio državi na velikoj pomoci pri izgradnji Kuce fudbala i najavio njeno svecano otvaranja za 14. maj kada ce gosti u Staroj Pazovi biti predsednik FIFA, Jozef Blater, i prvi covek UEFA, Mišel Platini.

"Bice nam velika cast da docekamo goste iz fudbalske Evrope na celu sa predsednicima FIFA i UEFA, kao i preko 20 predsednika i generalnih sekretara. Bice to prava prilika da u najboljem svetlu predstavimo naš najveci projekat ' Kucu fudbala." rekao je Tomislav Karadžic.

foto:novosti.rs


View the original article here

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар