Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Preokret u trci za Nojera, Bajern odustaje?

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Niko nas nece ucenjivati, rekao je Uli Henes u poruci celnicima Šalkea koji posle sjajne partije u polufinalu Lige šampiona žele još da podignu cenu za jednog od najboljih golmana planete.

nojerNojer je sinoc odbranio i ono što nije bilo moguce. Još jedna sjajna partija Nemca ponovo je pokrenula pitanje njegove buducnosti.

Odavno smo najavili da je Bajern prvi u redu za odlicnog cuvara mreže Šalkea, da njegova supruga želi u Minhen, ali je posle sinocnjeg meca na pomolu zaoštravanje borbe u trci za Nojerovim potpisom.

Horst Heldt, sportski direktor kluba iz Gelzenhirhena tvrdi da je cena Nojera vec veoma visoka, a da posle jucerašnjeg meca treba da ide još gore. "Pomislio sam sinoc zašto uopšte da prodajemo takvog igraca?"

Uli Henes je odmah odgovorio da Bajern ne pristaje na ucene i da nece platiti nerazumnu cenu za Nojera. "Želimo Manuela, u to nema sumnje. Kad ima želje, možemo naci rešenje, ali menadžmnet Šalkea ne sme izaci sa nerealnim zahtevima. Pregovori nisu poceli, ali su neophodni.

Mancester junajted i Arsenal cekaju razvoj situacije. Nojer bi kao i vecina Nemaca da ostane u domovini, a sledece godine mu istice ugovor i Šalke ce morati da ga proda ovog leta, a jedini koji ga u Nemackoj može kupiti su upravo Bavarci.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар