Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Roben: Trebaju nam pojačanja

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Roben prvi javno govorio o tome da Bajernu trebaj nekoliko igraca kako bi se ponovo borio za titulu. Pojacanja zavise i od toga hoce li se Bavarci plasirati u Ligu šampiona.

RobenRoben je javno rekao ono što je vec svima jasno. Bajern sa igracima koje ima ne može na vrh i trebaju mu pojacanja kako bi uspeo da se vrati tamo gde navijaci kluba iz Bavarske misle da treba uvek da budu.

Roben tvrdi da njegovom klubu treba 2 ili 3 igraca ukoliko žele da povrate dominaciju u Bundesligi i da igraju ozbiljnu ulogu u Ligi šampiona.

"Ova sezona je pokazala da moramo da investiramo u tim i da bi nam dobro došla 2 ili 3 kvalitetna igraca. Želimo da sledece sezone napadnemo trofej Lige šampiona. Ukoliko postoje igraci koji mogu da nam pomognu u tome moramo ih dovesti. Ne mislim na igrace koji bi sedeli na klupi, nego na one koji bi bili u prvih 11." - rekao je Roben.

Ovo je prvi put da neko iz samog kluba nagovesti da ce Bajern trošiti tokom leta. Problem za Bavarce je i to što bi vrlo lako mogli da ostanu bez mesta u Ligi šampiona. Samo 3 kola pre kraja, Bajern je tek 4. na tabeli Bundeslige, a treceplasirani Hanover ima bod više.

Sigurno je da bi bez plasmana u Ligu šampiona bilo vrlo teško dovesti ozbiljna pojacanja, a pitanje je i da li bi bilo odlazaka.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар