Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Smiljanić:''I u Zvezdi znaju da smo bolji''

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Fudbaleri crno-belih nemaju dilemu ko je bolji na brdu. Nije gotovo, ali Smiljanic i Jovanovic vec mogu da vide šampionski pehar.

SmiljanicMilan ''Lola'' Smiljanic doliva ''ulje na vatru'' posle velike pobede nad Crvenom zvezdom i kontroverzma koje su pratile 140. ''veciti derbi''.

''Znaju igraci Zvezde da smo kvalitetniji i nije im vredela euforija. Pricamo samo na terenu. Pehar je vec u našim rukama, iako ga matematicki nismo obezbedili. Lakše je igrati sa saznanjem da ste pobedili najveceg rivala tri puta u poslednja cetiri meca'', kaže bez dlake na jeziku Smiljanic.

Covek koji može da ude u istoriju sa cetiri vezane titule, Marko Jovanovic kaže da je ekipa napravila sjajnu uvertiru pred kvalifikacije za LŠ.

''Odigrali smo fantasticno. Bolji smo od Zvezde i nisu nam potrebne rasprave bilo kakve vrste. Na terenu smo ljuti rivali, ali van njega se igraci medusobno druže. Sve je posledica pritiska iz drugog tabora, a oko nas se stvorila cudna atmosfera. Pokazali smo u derbiju da se vracamo na stari nivo i ne smemo da dopustimo Zvezdi i Vojvodini da nas ugroze'', istakao je defanzivac Partizana.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар