Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Zenit zove Aršavina

уторак, 26. април 2011.

Share this history on :
Ruski reprezentativac nije ispunio ocekivanja uprave londonskog kluba, sve manja minutaža i sve cešce rasprave sa trenerom Arsenom Vengerom nagoveštavaju da bi Rus na kraju sezone mogao da promeni sredinu. Nekadašnji Aršavinov klub, Zenit, širi ruke i zove svog pulena kuci.
ArsavinAndrej Aršavin je svoju epizodu u Arsenalu startovao na neverovatan nacin, postigavši cetiri cudesna gola na Enfildu, ali Rus u poslednje vreme dobija sve manje prilika u svom klubu.
Engleski mediji da je jedan razlog Aršavinovog neigranja osim loše forme i sve cešce neslaganje i nesuglasice sa Arsenom Vengerom.
Sportski direktor ruskog kluba Zenit St Petersburg, Igor Kornejev, pomno prati situaciju oko Aršavina i istice da je Andrej dobrodošao nazad u svoj nekadašnji klub.
“Ako se situacija sa Arsenalom ne popravi i ako Andrej nije zadovoljan životom u Londonu, mi cemo ucinit sve da ga vratimo u Rusiju.”
“Vrata Zenita su za Andreja uvek otvorena!”
Trener Arsenala, Arsen Venger, posle još jedne u nizu neuspešne sezone za londonski klub, najavio je potpuni remont ekipe i 31-godišnji Rus je jedan od nekolicine igraca koji bi mogli da na kraju sezone napuste Emirate.

View the original article here
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар