Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Zvezda: Reagovanje Partizana je gomila gluposti

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Beta | 27. 04. 2011. - 18:59h | Komentara: 47
Fudbalski klub Crvena zvezda ocenio je danas reagovanje Partizana na optužbe da je Evandro namerno povreden kao "gomilu gluposti".

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski preneo je agenciji Beta takav stav i dodao da je to "neverovatna i patološka opsesija".

"Ono što smo culi, odnosno procitali je gomila gluposti. Ocigledno je da je opsesija Zvezdom neverovatna i patološka. Ne želimo ni da komentarišemo tvrdnje ko je koga povredio, jer je cela zemlja sve videla. Ko nije, može ponovo da pogleda divljacke startove, na primer, Milana Smiljanica nad Evandrom", rekao je Nikolovski Beti.

Zvezda je posle derbija, odigranog prošlog vikenda, objavila da je uprava Partizana planirala da namerno povredi Evandra i tako ga onesposobi.

Ranije u sredu portparol Partizana Marko Vjetrovic preneo je stav crno-belih da te optužbe "predstavljaju vrhunac sportske nekulture i nemorala".

Crvena zvezda i Partizan igrali su prošle subote na stadionu crno-belih utakmicu 24. kola prvenstva Srbije, u kojoj je domaci tim pobedio sa 1:0. Partizan je nakon te pobede ponovo usamljen na vodecoj poziciji Superlige, sa tri boda više od Zvezde.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар