Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Anćeloti: Meč sa Junajtedom je za nas finale Lige šampiona

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Trener Celsija najavio borbu na "sve ili ništa"M. Grujic | 06. 05. 2011. - 18:48h | Komentara: 9
Trener Celsija Karlo Anceloti rekao je svojim izabranicima pred derbi mec sa Mancester junajtedom da moraju u njega da udu kao da se radi o finalu Lige šampiona.

"Plavci" ce se u slucaju pobede izjednaciti sa Junajtedom na vrhu tabele od kojeg su eliminisani u cetvrtfinalu Lige šampiona.

Anceloti smatra da je nedeljni duel "sve ili ništa" za Celsi.

"Svesni smo da i u slucaju pobede ništa nije odluceno. Ipak, oni su u prednosti jer im trijumf nije potreban. Fantasticno je što možemo da se nadamo tituli, niko nije verovao u to pre dva meseca. Potpuna prekretnica bila je pobeda Arsenala prošle nedelje, kao i naš trijumf nad Totenhemom. Nedelja je finale Lige šampiona za nas, kad vec nismo uspeli da zaista zaigramo na Vembliju", rekao je Anceloti.

Trener Celsija smatra da njegova ekipa mora da ostane opuštena uprkos velikom pritisku.

"Mnogo je pritiska uoci utakmice, ali moramo da ostanemo smireni, opušteni i da kontrolišemo emocije. Potrebna nam je energija na terenu, a ne oko njega. Moramo da pokažemo hrabrost i karakter. Mislim da nije bitno ko ce zaigrati, svi su ushiceni i podjednako mogu da daju doprinos mecu. Ne znam da ce Tores startovati", rekao je Anceloti.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар