Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Ferguson:"U nedelju rešavamo titulu!"

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Trener Mancester Junajteda, Aleks Ferguson, svestan je važnosti predstojeceg duela sa Celzijem i ocekuje fantasticnu utakmicu.

FergusonU nedelju nas u okviru takmicenja u Premijer Ligi ocekuje derbi koji ce po svemu sudeci rešiti pitanje šampiona - Mancester Junajted na Old Trafordu docekuje Celzi.

Ukoliko ostvare pobedu, Crvenim Ðavolima ce u preostala dva meca biti potreban samo jedan bod kako bi osigurali 19. titulu šampiona.

"Svi su svesni znacaja predstojeceg meca! Ako pobedimo, osvajamo titulu!"

"To je utakmica koju nestrpljivo išcekujemo. Duel sa Arsenalom nas je trgao i sada smo zaista svesni koliko je bitno da u nedelju ostvarimo pobedu." rekao je na konferenciji za štampu Aleks Ferguson.

Trener Mancestera je fokusiran na ostvarenje svog cilja, u okviru Lige Šampiona je izveo kombinovan sastav kako bi odmorio prvotimce pred odlucujucu borbu.

"To je ocigledno glavni razlog zašto sam izveo onakav tim u sredu. Želeo sam da uradim sve kako bi povecao naše šanse. U nedelju cemo na raspolaganju imati odmoran prvi tim i to je nešto što pravi razliku ovako kasno u sezoni."

"Mislim da nas ocekuje jedna fenomenalna utakmica!" raspoložen je bio Fergi.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар