Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Gigs: Jednostavno je - napadnemo Čelsi i to je to

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Veteran Mancester junajteda o velikom derbijuD. Nikolic | 06. 05. 2011. - 15:10h | Foto: AFP | Komentara: 11
Jedan od najiskusnijih igraca u Premijer ligi, veteran iz redova Mancester junajteda Rajan Gigs ima vrlo jednostavan recept za pobedu u predstojecem mecu sa Celsijem koji bi u nedelju, sa pocetkom od 17 casova i 10 minuta, mogao da odluci ko ce biti prvak.

Tri kola pre kraja šampionata Junajted ulazi u ovaj mec sa tri boda prednosti u odnosu na Celsi. Neko bi pomislio da bi igra “na sigurno” odgovarala domacinu na “Old Trafordu”, ali se slavni Velšanin ne slaže sa tim konceptom.

“Mislim da je opasno ako bismo samo izašli na teren i probali da ne izgubimo. Celsi je tim koji ume da postiže golove protiv koga god da igra, zato moramo da izademo i napadnemo ih. Uostalom, to Mancester junajted i radi na ‘Old Trafordu’. Tako cemo od prvog minuta dobiti i veliku podršku publike, a nje, bar ne takve, ne bi bilo da se opredelimo za neki drugaciji stil”, uveren je Gigs.

On naglašava da su u Junajtedu svi svesni da Celsi stiže po trijumf, jer bi ga pobeda domacina ostavila bez trofeja.

“Ne smemo sebi da dozvolimo luksuz ni da se branimo u uvodnih 15 minuta i izdržimo te pocetne nalete rivala, vec od prvog minuta moramo da krenemo po to da postignemo golove i idemo ka pobedi. Bice to teško, jer je naš naredni suparnik izuzetna ekipa, ali naša dobra forma nam daje pravo na optimizam. Narocito jer mi stvarno volimo da igramo na ‘Old Trafordu’”, kaže Gigs koji je, poput osmorice ostalih prvotimaca, propustio revanš mec polufinala Lige šampiona protiv Šalkea, za koje su i “drugopozivci” Mancester junajteda bili dovoljni (4:1).


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар