Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Govedarica o plasmanu na EP: ''Snagom kolektiva možemo svakoga da pobedimo''

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Trijumfom na kvalifikacionom turniru u Norveškoj, omladinska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo koje ce se održati u Rumuniji od 20. jula do 1. avgusta.

Govedarica''Orlici'' su u Norveškoj prethodnih dana odigrali tri meca. Startovali su nesrecnim porazom od Velsa rezultatom 3:2, da bi zatim pokazali pravo lice u mecevima sa Moldavijom (5:0) i domacinom Norveškom (3:0), osvojivši na kraju prvo mesto u grupi, što im je donelo i plasman na EP u Rumuniji.

Selektor Dejan Govedarica prezadovoljan je ucinjenim.

''Ovo je, pre svega, veliki uspeh naših decaka. Verovao sam u njih od samog pocetka, pokazali su snagu i samopouzdanje, iako je bilo teško vracati se posle nesrecno primljenih golova i nezasluženog jedanaesterca u 92. minutu meca sa Velšanima. Mislim da smo uspeli da izgradimo timski duh i da ova selekcija može da snagom kolektiva savlada bilo kog protivnika'', istakao je Govedarica.

On smatra da je još uvek rano za prognoze ucinka na Evropskom prvenstvu.

''Još uvek nemam jasnu sliku, jer ne znamo ni imena rivala, obzirom da se sredinom maja igraju utakmice u ostalim grupama. U svakom slucaju, ovo je generacija koja se tek formira i moramo da vodimo racuna o njihovom daljem razvoju, kako bi ih dobili za duži vremenski period'',
zakljucio je selektor.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар