Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Ima i gorih...

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Grcka ponovo crveni, a ono što se dešavalo u finišu meca finala kupa pokazuje da ova zemlja ima veci problem sa huliganima nego sve druge pomenute u izveštaju UEFA. Ali u evropskoj fudbalskoj kuci svi su ravnopravni, mada su neki ravnopravniji od drugih. To ne amnestira ovdašnje huligane...
U poslednjem minutu meca navijaci AEK - a, koji je vodio sa 3:0 protiv Atromitosa našli su se na terenu.
Usledio je sukob sa policijom, a na meti su bili i gostujuci igraci i navijaci. Scene su bile mucne i pokvarile slavlje žuto - crnih zbog osvajanja trofeja.
"Upirali su pištolje u nas, mene i igrace je bilo strah, ne toliko za sopstveni život, vec za porodice koje su bile kraj terena", rekao je trener Atromitosa.
"Ovo je grcki fudbal, ti divljaci ne propuštaju priliku da posrame celu zemlju", kaže Andreas Tasos, fudbaler poraženog tima u finalu.
Jasno iz AEK - a ne smeju da osude huligane, koji su razbijali i televizijske kamere, kidali sedišta i prakticno svirali kraj pre isteka regularnog vremena...
Ovo naravno ne amnestira poljske, hrvatske i srpske huligane, ali pokazuje da UEFA nema baš isti kriterijum kada je zlo u pitanju.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар