Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

JSL - Partizanova rutina i Zvezdina nada...

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Kolo se igra u cetiri dana, otvaraju ga Partizan i BSK u petak uvece, poslednja utakmica tek u sredu. Zvezda na "Karaburmi", Vojvodina u Cacku. Mnogo zanimljivija borba za opstanak...

IlievKolo otvaraju danas Partizan i BSK. Šampion je apsolutni favorit, a ukoliko osvoji bodove napravio bi korak ka titulu i stavio dodatni pritisak na leda najbližeg pratioca, Zvezde.

Izabranicima Roberta Prosineckog je pobeda na Karaburmi potrebna kako bi sacuvali kakve-takve šanse u borbi za titulu prvaka sa vodecim Partizanom.

Crveno-beli su u prošlom kolu savladali kulski Hajduk, dok je OFK Beograd izgubio od Smedereva.

Vojvodina koja je na trecem mestu, matematicki još ima šanse u borbi za titulu, a da bi tako i ostalo morace da savlada domaci Borac.

FK RadCacani su u prošlom kolu u Subotici iznenadili domaci Spartak i pobedili sa 2:1, dok je Vojvodina u derbiju 25. kola savladala Rad sa 2:0.

Fudbaleri Rada su u padu forme i nisu zabeležili pobedu od 9. aprila i duela protiv OFK Beograda. Uprkos tome, "gradevinari" su sacuvali cetvrto mesto na tabeli i bodovi u nedelju protiv Smedereva mogli bi da znace i overu evropske vize.

U prošlom kolu ekipa Rada izgubila je od Vojvodine, dok je Smederevo bilo bolje od OFK Beograda sa 1:0.

Poslednjeplasirani Cukaricki u nedelju ce gostovati kod Metalca koji, za razliku od tima sa Banovog brda, još ima šanse da izbori opstanak u Super ligi.

Simic JagodinaJoš jedan tim koji se bori za ocuvanje superligaškog statusa, Hajduk iz Kule docekace Jagodinu, ekipu koja je bliža sredini nego donjem delu tabele.

U duelu ekipa iz "zlatne" sredine tabele, Sloboda Sevojno ce u Lucanima docekati ekipu ivanjickog Javora, dok ce Indija važne bodove za opstanak tražiti u duelu protiv Spartaka. Ta utakmica je odložena za sredu.

Utakmica Partizan-BSK igra se veceras, OFK Beograd i Crvena zvezda sastaju se u subotu od 15 sati, a dva sata kasnije na programu su još dva meca. U nedelju se igraju poslednje tri utakmice 26. kola Super lige.

Petak:

Partizan - BSK 19:00

Subota:

OFK Beograd - Zvezda 15:00
Borac - Vojvodina 17:00
Sloboda - Javor 17:00

Nedelja:

Rad - Smederevo 17:00
Hajduk - Jagodina 17:00
Metalac - Cukaricki 17:00

Sreda 10. maj:

Indija - Spartak 17:00

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар