Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Kraj sezone - čudni rezultati: devet golova u Salamanki

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
B.O. | 30. 04. 2011. - 19:23h | Komentara: 0
Kako se bliži kraj sezone tako se i mogucnost nameštanja povecava. Kladionice cesto pokušavaju da umešaju prste i sprece ocekivan ishod nekih meceva, a neretko se pojave i dogovori izmedu timova koji odigraju krajnje receno cudne duele. Jedan od njih je susret u španskoj drugoj ligi izmedu Salamanke i Elcea koji je okoncan rezultatom 5:4.

Segunda ne može da se svrsta u efikasnije lige, ali je ove sezone ipak uspela da podigne prosek golova po mecu na tik iznad dva pogotka.

Ipak, devet golova u drugoj ligi Španije je prava retkost i ljubitelji fudbala u Salamanki su mogli da uživaju i u pobedi svog tima pored goleade.

Domacin je poveo golom Huanhoa, ali je Elce preokrenuo na 2:1 uz dva pogotka Anhela. Salamanka je izjednacila do poluvremena na 2:2, a onda je usledilo pravo ludilo u drugom delu igre.

Gosti su do 61. minuta vodili sa 4:2, ali je Salamanka u sledecih 20 minuta preokrenula rezultat na 5:4 i na kraju ostvarila tri boda koja su je popela na samo bod od sigurne zone gde se nalazi Himnastik, dok je Elce uprkos porazu ostao na plejof mestu za Primeru.

Španci nisu bili jedini koji su se ovog vikenda raspucali jer su Port Vejl i Morekamb u cetvrtoj ligi Engleske odigrali utakmicu završenu rezultatom 7:2.

Primera radi, u prvih sedam meceva Jelen Superlige postignuto je 13 golova.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар