Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Milan bod do titule, Miha pomogao Laciju

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Lider minimalnim rezultatom dobio Bolonju, nalaze se na remi od "skudeta". Težak poraz Udinezea u Firenci, Samp i Breša remizirali, "Rondinele" blizu Serije B. Katanija i Parma obezbedile opstanak.

FlaminiMilan je poveo protiv Bolonje na startu utakmice, Flamini je posle sjajne akcije iz drugog pokušaja matirao Vivijana, ispostavilo se da je to dovoljno za pobedu.

Odlicnu šansu je imao Kasano, a Francuz je mogao još jednom da zatrese mrežu bezbrižnog rivala. Ipak, i minimalac znaci +8, u preostala tri kola Milanu je dovoljan bod da osvoji titulu.

Najubedljiviju pobedu kola ostvarila je Fiorentina. Iako im bodovi ne znace ništa, savladali su Udineze sa 5:2 i tako pomogli Laciju, pa i Romi u borbi za Ligu Šampiona.

VargasDva gola je postigao Cerci, dva D'Agostino,  a najlepši je prvi, delo Vargasa koji je volej udarcem savladao golmana gostiju.

Parma je dobila Palermo, sada su blizu opstanka, a Katanija je u drugom poluvremenu stigla do bodova protiv nezainteresovanog Kaljarija.

U najvecoj nevolji je Lece koji je poražen od Kjeva i ostaje na mestu koje vodi u Seriju B.

Sjajno poluvreme videli smo u sudaru Sampdorije i Breše. Davljenici su na kraju igrali 3:3, Dorijani još mogu da budu zadovoljni jer su "Rondinele" bile pred pobedom, ali je Manini spasao domace.

Milan - Bolonja 1:0
Fiorentina - Udineze 5:2
Parma - Palermo 3:1
Kjevo - Lece 1:0
Katanija - Kaljari 2:0
Sampdorija - Breša 3:3
Cezena - Inter 1:2
Napoli - Ðenova 1:0
Bari - Roma 20:45

Ponedeljak:

Lacio - Juventus 20:45

Na tabeli Milan vodi sa 77 bodova, Inter ima 69, Napoli 68, Lacio 60 i mec manje, Udineze ima 59, Roma 56 mec manje, Juventus 53 mec manje, na dnu Cezena ima 37, Sampdorija 36, Lece 35, Breša 31, Bari 21.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар