Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

"Romantičari": "Zvezda velika, ali imamo pravo da se nadamo"

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
OFK Beograd ne preti, uzda se u perfektan skor kod kuce ovog proleca. Tim kompletan, hrabre dobre partije protiv vodecih timova.

Svaba DjurdjevicTrener fudbalera OFK Beograda Dejan Ðurdevich rekao je danas da ne može da preti Crvenoj zvezdi uoci gradskog derbija, ali je istakao da njegova ekipa ima pravo da se nada iznenadenju u subotnjoj utakmici.

"Crvena Zvezda je veliki klub, medjutim mi imamo pravo na nadu. Sve utakmice koje smo odigrali sa vodecom trojkom su bile korektne, te ocekujem i sada jednu dobru utakmicu", rekao je Ðurdevic na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je istakao da ekipa ima problema sa nekoliko povredenih igraca, medu kojima su Nemanja Milic, Milan Rodic i Mladen Popovic.

saranovKapiten "romanticara" Bojan Šaranov kazao je da se nada da ce ekipa sutra potvrditi kvalitet protiv favorita sa Marakane.

"Zvezdi prepuštamo ulogu favorita, ali imamo i mi želje. Ambicije su nam velike i ako greške svedemo na minimum, možemo da napravimo dobar rezultat. Sutra postajemo bolji igraci i verujem da cemo dati sve od sebe da to i dokažemo", rekao je Šaranov.

TrivunovicFudbaler sredine terena OFK Beograda i reprezentacije Srbije Veseljko Trivunovic rekao je da je teren jedino merilo necijeg kvaliteta.

"Nada postoji, teren je jedino merilo i to svi dobro znamo. Dolazi nam Zvezda i to nam je dovoljan motiv. Istakao bi da na svom terenu ovog proleca imamo samo pobede i sutra ako pružimo dobru partiju tri boda ostaju na Karaburmi", zakljucio je Trivunovic.

Utakmica 26. kola Super lige OFK Beograd-Crvena zvezda igra se sutra od 15 sati na stadionu na Karaburmu. Crveno-beli su drugi na tabeli sa tri boda manje od Partizana, dok OFK zauzima devetu poziciju u Super ligi.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар