Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Venger:''Blizu smo...''

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Veliki derbi danas na ''Emirejtsu'' sa Junajtedom. Venger ostao pri tvrdnji da ima ''drim tim''. Više govorio o mogucnostima, nego o derbiju.

VengerMenadžer Arsenalal, Arsen Venger, ostace bez ijednog trofeja šestu sezonu zaredom.

''Tim je akumulirao dosta iskustva uprkos njihovim godinama. Sada prosecno imaju 23 godine, ali fudbalski su zreli za 26 ili 27 godina. Dao sam im šansu da igraju kao mladi i ne žalim zbog toga. Možda bih mogao da dovedem neke iskusne igrace, ali to je isuviše lako'', smatra on.

Francuz kaže da nema razloga da Samir Nasei, Robin Van Persi ili Sesk Faregas napuste klub ovog leta, jer su veoma blizu trofeja.

''Blizu su. Moramo da pojacamo neke delove, ali imamo kvalitet. U ovom momentu, suoceni smo sa skepticizmom, ali moramo da verujemo u našu snagu. Ovi igraci su poceli da igraju kao veoma mladi i trebalo bi da su spremni za velika dela'', istakao je Venger.

Pojavile su se spekulacije da bi se on sa kormila ''tobdžija'' mogao preseliti na neku direktorsku funkciju u klubu. Iako ima 62 godine, on je rešen da osvoji još neki trofej sa Arsenalom.

''Kada smo najviše radili, bilo nam je najteže. Borili smo se na svim frontovima i pokazali smo kvalitet, al nismo uspeli da završimo posao'', ocenio je nekada trofejni trener.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар