Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Voša kaznila promašaje ''građevinara''

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Vojvodina na ''Karadordu'' uspela da osvoji bodove protiv gostiju sa Banjice, golovima Stevanovica i Antvija u drugom poluvremenu. Gosti propustili nekoliko izglednih prilika.

StevanovicFudbaleri Vojvodine savladali su Rad rezultatom 2:0 i ucvrstili se na trecem mestu na tabeli.

U prvih 45 minuta bilo je par pokušaja na obe strane. Nemanja Andric je u 15. minutu pripretio reprezentativnom golmanu Vojvodine Brkicu, da bi u 28. minutu i Bane Jovanovic oprobao svoj udarac sa tridesetak metara. Domaci su pokušali preko Tumbasevica u 27. minutu iz slobodnog udarca, kada je Borjan bio siguran, kao i u 34. minutu, kada je Stevanovicev pokušaj izblokirao Pajovic.

Oba trenera izvršila su izmene u poluvremenu, a do željenog vodstva stigla je Vojvodina, iako su gosti pocetkom drugog poluvremena propustili par prilika preko Luke, odnosno Kojica, ciji je udarac u 56. minutu uspeo da ukroti Brkic.Jao Antvi Vojvodina

Cetiri minuta kasnije, prilika na drugoj strani, a koristi je mladi Stevanovic posle akcije Ilica i Mitoševica. Stevanovic je glavom poslao loptu u mrežu nemocnog Borjana - 1:0.

Pravu kanonadu udaraca izdržala je odbrana Vojvodine i golman Brkic u 75. minutu. Najpre je Andric pogodio precku, lopta se odbila do Luke, ciji šut brani Brkic, da bi, konacno, posle pokušaja Jovanovica, odbrana domacih sa gol linije otklonila opasnost. Ništa od izjednacenja.

Umesto toga, Jao Antvi je u 87. minutu posle asistencije Kataija potvrdio pobedu Vojvodine - 2:0.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар