Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Za o(p)stanak u trci (18:00)

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Posle pobede Partizana u Jagodini, Zvezdi ništa osim ocekivane pobede nad Kuljanima ne produžava kakvu-takvu nadu da može doci do preokreta u borbi za titulu. Gosti su u usponu u poslednje vreme, ali su i dalje u zoni ispadanja, pa bi im eventualno iznenadenje na Marakani znatno olakšalo posao u borbi za opstanak.

Kaludjerovic

Zvezdi do kraja Superlige preostaje jedino da pobeduje, da se istovremeno nada kiksevima Partizana, ali pred mec sa Hajdukom vesti iz Jagodine još više su umanjile veru crveno-belima u povoljan rasplet u borbi za titulu.

Bilo kako bilo, pobeda nad Kuljanima se postavlja kao imperativ i u cilju vracanja pozitivnog raspoloženja u ekipu posle poraza u derbiju proteklog vikenda.

Uoci vecerašnbjeg meca (18:00, TV Prva) Robert Prosinecki ima kadrovskih problema. Zbog povreda, kartona, odnosno reprezentativnih obaveza trener crveno-belih nece moci da racuna na Evandra, Tošica, Kadua, Cosica, ali to, prema njegovim recima ne sme da utice na konacan ishod meca.

Kuljani, s druge strane, predvodeni ''alfom i omegom'' kluba Nikolom Džombom. uvek dolaze posebno motivisani na Marakanu. Optimizam su im povecale i solidne partije u prethodnih nekoliko kola, pa su sada ravnopravni u borbi za opstanak sa ekipama Metalca i Indije.

Eventualnim podvigom na Marakani svakako bi stekli prednost u trci sa Milanovcanima i Indijcima.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар