Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Zvezda će vratiti evropski sjaj

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Branko Radujko i Oliver Dulic u upravi crveno-belihŽikica Babovic | 07. 05. 2011. - 00:02h | Foto: A. Isakovic Fonet | Komentara: 0
Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulic i generalni direktor kompanije Telekom Srbija Branko Radujko, koji su juce izabrani za nove clanove Upravnog odbora i Veca klupskog saveta FK Crvena zvezda, odgovorili su na tri pitanja "Blica" o motivima angažovanja u srpskom najtrofejnijem klubu.

Oliver Dulic

1 - Prihvatio sam poziv mojih prijatelja iz Crvene zvezde da pomognem klubu za koji vatreno navijam od malih nogu, a za koji me vežu lepe uspomene i radosti. Zvezda je svakome veliki motiv, kako igracima, tako i nama kojima je taj klub u srcu.

  Koji je vaš motiv prihvatanja ulaska u UO Crvene zvezde?Da li ste upoznati sa finansijskom situacijom u klubu, kakva je?Gde je mesto Crvene zvezde u takmicarskom smislu?

2 - Zvezdin poziv se zaista ne odbija, posebno kada je teško i kada se klub bori da prevazide finansijske teškoce. Nadam se da cu u okviru svojih mogucnosti, svojim iskustvom, ali prvenstveno ljubavlju prema Zvezdi, uciniti sve da se klub vrati tamo gde mu je i mesto. Do sada sam bio aktivan u Vaterpolo klubu Crvena zvezda. I vec nakon godinu dana rada uspeli smo da vaterpolo klub vratimo u društvo najboljih. Kroz predan angažman u nadzornom odboru, nadam se da cu biti u mogucnosti da posredno, dodatno pomognem i vaterpolistima.

3 - Na klupi imamo veliko fudbalsko ime, želimo da i na terenu budemo mocni, kao generacija kojoj je pripadao naš trener. Crvena zvezda je naš najveci klub i po masovnosti i po postignutim rezultatima do sada. Svakome ko u to sumnja dovoljno je da poseti trofejni muzej na “Marakani”. Naša Zvezda je brend po kome mnogi širom sveta prepoznaju Srbiju, zato je cilj svih pravih zvezdaša da klub dobije potrebnu stabilnost i da se vrati na puteve stare slave, kako bi i buduce generacije zvezdaša mogle da se nadaju da ce se istorija u slucaju Zvezde i ponoviti. Sve to je više nego dovoljno da bih pronašao motiv i sa velikim entuzijazmom pokušao da dam doprinos.


Branko Radujko


1 - Što se tice mog ucešca u organima kluba, ono je potpuno volontersko i pored poslovne saradnje kompanije Telekom Srbija i Fudbalskog kluba Crvena zvezda, zasniva se i na ljubavi prema klubu. Treba, ipak, reci i da u Upravnom odboru Košarkaškog kluba Partizan Mt:s sedi predstavnik menadžmenta Telekoma Srbija kao sponzora.

2 - Savremeni telekom operatori širom sveta intenzivno saraduju sa sportskim društvima. Kompanija Telekom Srbija je postala sponzor Košarkaškog kluba Partizan, našeg najuspešnijeg kluba u ovoj sportskoj oblasti koji je bio šampion Evrope, a upravo proširujemo saradnju sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda, nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom. Beograd je jedna od retkih evropskih prestonica, a uz Bukurešt i jedina prestonica u istocnoj Evropi koja ima evropskog fudbalskog šampiona.

3 - Našu ulogu u organima klubova, pa i sada u Fudbalskom klubu Crvena zvezda, vidimo kao mogucnost da doprinesemo unapredenju upravljanja i stvaranju uslova za ucešce u evropskim takmicenjima, odnosno povratka na stare staze slave naših velikih sportskih kolektiva.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

4 коментара:

Анониман је рекао...

Oh my goοԁness! Incrediblе artiсlе
ԁude! Manу thanκs, Нoωever
I am experiencing problemѕ with your RSS. I don't know the reason why I can't ѕubscribe tо it.
Is thеre anyboԁу having the
same RSS ρгοblemѕ? Аnyone who knows the
ѕolutiоn cаn you kіndly геѕpond?
Thanx!!

Heгe is my blοg ρoѕt:
media-cow.net

Анониман је рекао...

An outstanding share! I've just forwarded this onto a coworker who was doing a little research on this. And he in fact ordered me breakfast because I discovered it for him... lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this topic here on your web site.

My site ... Payday Loans For Bad Credit

Gratuit Hack kamas dofus kamas hack generateur kamas 2013 је рекао...


Dofus kamas hack 2013 kamas hack generateur kamas 2013

http://www.youtube.com/watch?v=8XC-vKO48qU

Comment obtenir Gratuitement Hearthstone Beta clés Telecharger Hearthstone Beta Des clé је рекао...

Comment obtenir Gratuitement Hearthstone Beta clés Telecharger Hearthstone Beta Des clé

Постави коментар