Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Bajković o kompleksima, Krstajić se izvinio, Đurić bi o pobedi...

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
I dalje se ne stišavaju strasti nakon "koncerta" iz Partizanove svlacionice. Pale nove teške reci, iz Zvezde. U Partizanu smiruju tenzije.

bajkovicNa uvredljive pesme u trenucima Partizanovog slavlja, reagovao je golman Zvezde, Boban Bajkovic.

"Necu da pricam o njihovim kompleksima, mnogo smo veliki klub, pa moraju da pevaju o nama i kad pobede. Šteta što nismo sproveli ideju Prosineckog i dobili ih, pa bi pevali do sledece sezone",  ogorcen je golman Zvezde koji kaže da crveno - beli nikada tako ne bi pevali i vredali rivala.

On je odbacio tvrdnje da je ovo osveta za pesmu "Janicar" sa razglasa "Marakane" za koju mnogi smatraju da je provokacija ka Vladimiru Stojkovicu.

"Mi smo srpski klub i puštamo srpske pesme. Nije naša krivica što se neki prepoznaju u stihovima", dodaje Bajkovic.

Mladen Krstajic smiruje strasti.

Krstajic"Pogrešili smo, i nije problem da to priznam. Izvinjavam se, nismo bili svesni da cemo nekoga uvrediti. Ponelo nas je slavlje, to ne prilici profesionalcima", ocenio je staloženi kapiten crno - belih.

Dragan Ðuric ima poruku za medije.

"Može li malo više da se piše o našoj pobedi, a ne o novom ugovoru Prosineckog i slavlju u svlacionici. Pa nismo dobili Surdulicu, nego Zvezdu", ljuti se prvi covek Partizana, koji je slavlje nazvao neprimerenim, ali smatra da na to treba staviti tacku.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар