Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Čin treći - rasplet (20:45)

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
RealProšla nedelja bila je sjajna, kažu i pocetak  nove istorije Real Madrida, a njegovi navijaci žele da se taj trend nastavi, jer smatraju da Murinjo ima recept za najveceg  rivala.

Barselona kao ''ranjeni lav'' stiže na ''Bernabeu'', izgubili su kup. Kažu da im taj trofej nije važan, ali im je samopouzdanje sigurno poljuljano, što svedoci nervoza Pepa Gvardiole..

Murinjo je miran,  kaže da je njegova ceta spremna i da nije bilo prevelikog emocilonalnog pražnjenja posle osvajanja kupa.

Murinjo''Ne znam kako se Barsa sada oseca, ali znam kakvi smo mi. I da smo izgubili kup, bili bismo u istom psihološkom stanju. Dan posle toga, bili smo opušteni, spremni za narednu utakmicu u Primeri. Ova utakmica je drugacija od svih ostalih i svašta može da se desi. Moje mišljenje je da nema favorita u polufinalu. Mi smo dva rivala koja se dobro poznaj. Znamo kako se igraju važne utakmice. Ako odigramo dobro i remiziramo, bicu srecan. Ako oni odigraju dobro i odigramo nerešeno, opet bih bio srecan'', rekao je Portugalac pred veliku utakmicu.

On je citirao i Ajnštajna, isticuci volju svog tima kao najveci adut.

Sa druge strane, Pep Gvardiola nije bio baš blagonaklon prema svom kolegi. Oseca se frustracija i nemir u taboru Katalonaca.

Gvardiola''Sutra izlazimo na teren sa ciljem da pobedimo. Cestitam Realu na pobedi u kupu. Igramo sa ekipom koja je na vrhuncu forme. Veliki je izazov i na korak smo od Vemblija. Došli smo ovde da pobedimo ekipu sa devet titula u Evropi. Veoma sam zadovoljan što smo u ovoj fazi takmicenja. Necemo se braniti, to bi bilo pogubno. Nadmetacemo se kako umemo'', porucio je Gvardiola, ali ne pre nego što je upotrebio psovku govoreci o veštini protivnickog trenera u odnosu sa medijima.

U redovima Merengesa nece bii Samija Kedire. Na povredu se žalio i Las Dijara, ali bi trebalo da bude Barselonaspreman. Adebajor i Di Marija imaju lakše povrede, dok je Gago sigurno van stroja.

Barsa ce biti bez Andresa Inijeste, kao i Maksvela. Pujol je trenirao u Madridu i ocekuje se da istrci na teren. I Milito je radio, dok ce Adrijano odsustvovati mesec dana. Ko ce na mesto levog beka?

"Nemam pojma, sigurno je da cemo poceti sa 11 igraca", izbegao je odgovor Gvardiola.

Statistika je na strani Madrida, ali to ne mora ništa da znaci.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар