Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Del Boske zabrinut zbog tenzija oko El Klasika

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Selektor Španije brine za reprezentacijuAgencije | 27. 04. 2011. - 14:27h | Komentara: 8
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je da bi na nacionalni tim mogle negativno da uticu tenzije oko derbi utakmica Barselone i Real Madrida.

Del Boske je za špansku Marku rekao da je "zabrinut zbog svada oko derbi utakmica i da se nada da se nesuglasice nece preneti u reprezentaciju", pošto mnogi igraci Reala i Barselone nastupaju za nacionalni tim.

Barselona i Real Madrid ce za 18 dana odigrati cetiri medusobne utakmice. Prvi "el klasiko" odigran je u prvenstvu, 16. aprila, kada su ekipe podelile bodove (1:1), a drugi prošle srede, završen je pobedom Reala posle produžetaka u finalu Kupa kralja od 1:0.

Real ce veceras od 20.45 biti domacin Barseloni u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, a revanš je na programu 3. maja.

Uoci vecerašnje utakmice tenzije su velike u Španiji, a verbalno su se sukobili treneri Barselone i Real Madrida Pep Gvardiola i Žoze Murinjo.

Del Boske je ponovio da reprezentaciju Španije, aktuelnog evropskog i svetskog šampiona, krasi dobra atmosfera i da je to osnova za sve dosadašnje uspehe "crvene furije".

On nije želeo da prognozira koji ce od dva španska kluba igrati u finalu Lige šampiona, vec je rekao da je dvomec Reala i Barselone u polufinalu elitnog takmicenja "dobra reklama" za španski fudbal.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар