Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Gvardiola: Real će nas pregaziti ako budemo igrali oprezno

среда, 27. април 2011.

Share this history on :
D. Nikolic | 25. 04. 2011. - 10:25h | Komentara: 47
Trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola istice da se njegovom timu ne piše ništa dobro ako bude igrao oprezno protiv madridskog Reala u prvom mecu polufinala Lige šampiona koji je na programu u sredu u prestonici Španije.

“Ako bismo na stadionu ‘Santjago Bernabeu” igrali samo kako bismo izvukli što povoljniji rezultat pa da onda šansu tražimo tek u revanšu - Real ce nas pregaziti. Moramo da istrcimo na tu utakmicu željni da postižemo golove. Mada, nismo u dobroj situaciji, jer smo ostali bez dva leva beka a treci je pod znakom pitanja. Dešava se to u fudbalu, ali smo svesni ko smo i šta smo. Nismo u najboljoj situaciji, pa ipak jedva cekamo mec sa Realom”, kaže Gvardiola.

Barselona je u subotu pobedila Osasunu sa 2:0, a u odsustvu Adrijana i Abidala na tom prvenstvenom mecu povredio se Maksvel, koji je obicno obavljao ulogu levog beka u njihovom odsustvu.

Real je, sa druge strane, pobedio Valensiju sa 6:3 uz tri pogotka oporavljenog Iguaina, a “kraljevski klub” je prošle nedelje proslavio prvu Murinjovu pobedu nad Barsom od kada je preuzeo Madridane, i to sa 1:0 posle produžetaka u finalu Kupa kralja.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар