Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Liverpulov spisak pojačanja sve duži

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Ocajna sezone je iza Liverpula pa ne treba da cudi što je spisak potencijalnih pojacanja sve duži. Na Enfildu se nadaju da bi potpuna rekonstrukcija mogla da donese povratak u vrh.

DalglisNa pomolu je potpuna rekonstrukcija na Enfildu, a poslednjih dana u ostrvskim medijima desilo se pravo cudo. Neki klub je konacno uspeo da nadmaši Mancester siti u broju igraca za koje je zainteresovan.

Meta broj jedan što se odbrane tice je defanzivac Blekburna Fil Džouns. Blekburn bi mogao da se zadovolji sa oko 12  miliona funti za 19-godišnjaka koji je i na meti Mancester junajteda. Džouns igra i za mladu reprezentaciju Engleske, a na mecu protiv Sitija su ga posmatrali i Dalgliš i Komoli.

Društvo Endi Kerolu i Suarezu u napadu bi mogao da pravi Laveci. Makar tako tvrdi Lavecijev agent koji kaže da Liverpul vec godinu dana pomno prati igre njegovo klijenta. Napoli se medutim nece tako lako odreci Argentinca.

Najviše promena se ocekuje na sredini terena i to na krilnim pozicijama. U trci za krilom Aston Vile Ešlijem Jangom je i Mancester junajted, o tome smo vec pisali, a novost je da je i Stjuart Dauning meta Liverpula. Jedna od opcija je i Diego Peroti, krilo Sevilje, za koje bi Liverpul morao da izdvoji oko 16 miliona evra. Oko prelaska Dmitri Pajeta iz Sent Etjena se vec uveliko vode pregovori. Po svoj prilici za Francuza ce Liverpul morati da izdvoji oko 8 miliona funti, a Komoli insistira na njegovom dovodenju.

Poslednja glasina je da je na meti i nepopravljivi Džo Barton. Sky Sport, koji je prilicno relevantan izvor, tvrdi da su pregovori poodmakli, a da Dalgliš želi da ponovo upari Bartona i Endi Kerola.

Šta ce se od svega ovoga ispostaviti kao tacno i hoce li Liverpul uspeti u borbi sa klubovima koji mogu da ponude i igranje u Ligi šampiona da se izbori za neka od ovih pojacanja videcemo tokom leta.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар