Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Mančester junajted osvojio titulu

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Mancester junajted novi je šampion. Iako je ostalo 4 kola do kraja i iako Junajted još nije teoretski prvak, britanska kladionica BetFred misli da je sve gotovo i vec isplacuje one koji su se kladili na Junajted.

Betfred
Mancester junajted je vec osvojio titulu, a Vidic ce sigurno podici šampionski pehar. Makar tako tvrdi ostrvska kladionica BetFred koja je vec od nedelje pocela da isplacuje sve one koji su se na pocetku sezone kladili na Junajted.

Junajted ima 6 bodova prednosti ispred Celsija i veoma težak raspored do kraja, pogotovo u naredna dva kola kada gostuje Arsenalu i docekuje Celsi. Ukoliko oba meca izgubi, a Celsi osvoji svih 6 bodova u te dve nedelje, Junajted ce pasti na drugo mesto na tabeli. Kladionicari iz BetFreda medutim misle da je to nemoguce, a njihovi igraci vec mogu da caste za dobitak.

Naravno, u pitanju je gest BetFreda koji za cilj ima da napravi reklamu i da ime firme predstavi u medijima širom zemlje. U tu svrhu isplatice 300.000 funti koliko tvrde da su njihovi igraci osvojili na ovu opkladu.

Sa druge strane, sumnjamo da ce Aleks Ferguson biti srecan zbog ovog gesta firme koja je do juce bila zvanicna kladionica Junajteda. Naime, BetFred je vec jednom pogrešio u svojoj proceni. 1998. godine oni su uradili potpuno istu stvar, isplatili sve koji su igrali na Junajted kao pobednika lige, da bi na kraju trofej u ludoj završnici lige osvojio Arsenal. Ne verujemo da Ser Aleksu treba podsecanje na tu godinu.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар