Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Nikitović:''Idemo u Vršac da pobedimo''

уторак, 26. април 2011.

Share this history on :
Košarkaši Crvene zvezde u 9.kolu Superlige gostuju u Vršcu, ekipi Hemofarma. Trener crveno-belih Saša Nikitovic želi pobedu.
nikitovicTrener košarkaša Crvene zvezde Saša Nikitovic izjavio je danas da njegova ekipa ide u goste Hemofarmu sa ambicijom da ostvari pobedu u 9. kolu, bez obzira što Vršcani konkurišu za finale Superlige Srbije.

"Iskoristili smo pauzu u prvenstvu da dobro treniramo, a igraci su imali dan i po odmora zbog Uskrsa. Nije nam lako pao poraz od OKK Beograda u prethodnoj utakmici, ali nastavljamo takmicenje sa istim ambicijama. Idemo u Vršac da odigramo što bolje i pokušamo da ostvarimo pobedu", rekao je Nikitovic a preneo sajt kluba.
"Za rivala imamo ekipu koja svojom pozicijom na tabeli pokazuje da je pretedent za finale Superlige", dodao je trener crveno-belih.
Hemofarm se posle osam odigranih utakmica nalazi na drugoj poziciji sa šest pobeda i dva poraza, dok je Crvena zvezda cetvrta sa cetiri pobede i isto toliko poraza. Prvi je Partizan sa šest pobeda i jednim porazom, uz mec manje od rivala
Hemofarm i Crvena zvezda sastace se sutra u Vršcu, u 19.00.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар