Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Uskoro premijera srpskog Ramba

уторак, 26. април 2011.

Share this history on :
Film Darka Bajica ''O Gringo'', 8.maja bice premijerno prikazan. Film govori o bivšem Zvezdinom fudbaleru Dejanu Rambu Petkovicu, o njegovom životnom putu od Niša do Rio De Žaneira.

Rambo PetkovicPrema pisanju zvanicnog sajta FK Crvena zvezda, dokumentarni film ''O Gringo'', koji je režirao naš poznati reditelj Darko Bajic, bice premijerno prikazan 8.maja.

Film govori o legendarnom srpskom fudbaleru, nekadašnjem vezisti Crvene zvezde, Dejanu Rambu Petkovicu, koji je vrhunac svoje karijere doživeo igrajuci u Južnoj Americi.

Bajic je u svom filmu prikazao Petkovicevu karijeru od Majdanpeka pa sve do današnjih dana i titule sa brazilskim Flamengom koju je osvojio u 37.godini svog života.

Ovo je film o evropskom igracu koji je postao najbolji igrac Brazila, što je do sada bio obrnut slucaj, jer su Brazilci u vecini slucajeva igranjem u poznatim evropskim klubovima sticali svoje ime i slavu.

Petkovic je dosta postigao na terenu, ali i van njega. Prošle godine postao je pocasni gradanin Rio de Žaneira, i pocasni konzul Republike Srbije u Brazilu.

Rambo je poput fudbalskih legendi kakvi su Pele, Ziko, Zagalo, Ronaldo, Ronaldinjo, Kaka, Adriano ispred najpoznatijeg stadiona na svetu Marakane, ostavio trag svojih stopala.


View the original article here

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар