Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Partizan: "Vrhunac nekulture i nemorala", Zvezda: "Patološka opsesija!"

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
"Veciti" skinuli rukavice, krenulo "cašcavanje". Tvrdnje da su igraci Partizana namerno povredili Evandra iz humske nazvali nekulturnim i nemoralnim. Par sati kasnije, u Zvezdi utvrdili da je njihov klub patološka opsesija komšija i da je iz Partizana lansirana gomila gluposti.

VjetrovicFudbalski klub Partizan odbacio je danas optužbe Crvene zvezde da je postojala namera da se u duelu ova dva tima, odigranom prošle subote, povredi Brazilac Evandro.

"Izjava celnika Zvezde o navodno unapred planiranoj gruboj i divljackoj igri, sa ciljem da se onesposobi njihov igrac Evandro, predstavlja vrhunac sportske nekulture i nemorala", preneo je stav kluba portparol crno-belih Marko Vjetrovic.

Vjetrovic je rekao da je Uprava Partizana detaljno analizirala video snimak sa 140. "vecitog" derbija i da se konsultovala sa medicinskim strucnjacima.

"Svi mogu da vide da je tobožnja žrtva Evandro u 12. minutu nagazio našeg igraca Sašu Ilica i da je Ilicu tom prilikom povreden zglob", naveo je Vjetrovic.

On je dodao da se na video snimku utakmice vidi da je Evandro sam istegao mišic, a ne posle starta igraca Partizana.

"Nespremnost da se prizna poraz i cestita protivniku, izmišljanje sudijskih grešaka i neregularnosti postao je prepoznatljiv manir rukovodstva Crvene zvezde, koje ne zna kako drugacije da opravda neostvarena gromoglasna obecanja", kazao je Vjetrovic i dodao da se ovaj stav kluba ne odnosi na trenera Zvezde Roberta Prosineckog, koji je "objektivno i sportski" ocenio tok utakmice.

NikolovskiFudbalski klub Crvena zvezda ocenioje danas reagovanje Partizana na optužbe da je Evandro namerno povreden kao "gomilu gluposti".

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski preneo je  takav stav i dodao da je to "neverovatna i patološka opsesija".

"Ono što smo culi, odnosno procitali je gomila gluposti. Ocigledno je da je opsesija Zvezdom neverovatna i patološka. Ne želimo ni da komentarišemo tvrdnje ko je koga povredio, jer je cela zemlja sve videla. Ko nije, može ponovo da pogleda divljacke startove, na primer, Milana Smiljanica nad Evandrom", rekao je Nikolovski.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар