Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Gigs: Trebalo je da vodimo sa 5:0 na poluvremenu

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Velšanin o pobedi Junajteda nad ŠalkeomD. Nikolic | 27. 04. 2011. - 20:37h | Foto: AFP | Komentara: 2
Posle pobede Mancester junajteda nad Šalkeom sa 2:0 u prvom mecu polufinala Lige šampiona Rajan Gigs istice da je njegova ekipa trebalo daleko ubedljivije da trijumfuje na ovom gostovanju u Gelzenkirhenu.

"Imali smo toilko šansi u prvom poluvremenu da je vec do odlaska na predah trebalo da vodimo sa cetiri ili pet golova razlike", kaže Gigs koji se i sam upisao u listu strelaca na ovom mecu.

Ipak, sjajni Velšanin naglašava da u Junajtedu moraju da budu zadovoljni rezultatom.

"Uoci ove prve utakmice bili bismo vrlo zadovoljni da nam je neko 'ponudio' pobedu od 2:0, ali sada, kada je mec odigran, blago smo nezadovoljni što smo pobedili samo toliko", priznaje vetaran iz tabora Mancester junajteda.

Ekipu sa "Old Traforda" ocekuje burnih nedelju dana, jer u nedelju sledi gostovanje Arsenalu koje bi moglo da odluci šampionsku trku u Premijer ligi, a potom i revanš sa Šalkeom.

"U nedelju nas ceka teška utakmica, ali ce naš trener sigurno promeniti sastav kako bismo bili spremni i za revanš (polufinala Lige šampiona). Mi smo u klubu vec uveliko veoma zadovoljni momcima koji ulaze sa klupe, jer se kod nas ne radi samo o ekipi od 11 igraca, vec o snazi citavog tima", porucuje Rajan Gigs.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар