Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Partizan: Zvezdine tvrdnje o Evandru vređaju pamet

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
D. Nikolic | 27. 04. 2011. - 16:36h | Foto: M. Ðurica | Komentara: 113
Posle izjave sportskog direktora FK Crvena zvezda Ivana Adžica da je organizator igre crveno-belih Evandro namerno povreden na 140. “vecitom derbiju” usled divljackih i varvarskih stavova suparnika reagovao je i fudbalski klub Partizan.

Navodeci da  takve izjave, koje “predstavljaju vrhunac sportske nekulture i nemorala”, vredaju pamet “miliona ljubitelja fudbala koji su u direktnom TV prenosu gledali derbi”, crno-beli naglašavaju da niko nije mogao da pomisli da ce se “pojedinci srozati na patološki nivo animoziteta prema rivalu”.

Partizan je, isticu u Humskoj, odavno odlucio da se ne bavi “neodgovornim i nekulturnim izjavama” pojedinih celnika Zvezde, koji “neuspeh pravdaju izmišljenim greškama sudija, pristrasnosti Fudbalskog saveza, zaverama i slicnim stavovima”. Ipak, crno-beli su odlucili da ipak ukažu na to da su najnovije optužbe “prepoznatljiv manir rukovodstva Crvene zvezde”, koje “ne zna kako drugacije da opravda neostvarena gromoglasna obecanja i neumerenu propagandu kojom preuvelicavaju sopstvene mogucnosti i potcenjuju protivnike”.

Crno-beli su, prenosi portparol aktuelnog šampiona Marko Vjetrovic, naglasili da se ovakva ocena ne odnosi na trenera Crvene zvezde Roberta Prosineckog koji je objektivno ocenio tok utakmice, kao i Ognjena Koromana koji je posle poraza od 1:0 kratko rekao da je Partizan bio bolji.

Što se Evandra tice, u Partizanu naglašavaju da je on "kao tobožnja žrtva" u 12. minutu nagazio Sašu Ilica i povredio ga tom prilikom. Potom je Zvezdin Brazilac zamenjen iako je, kako tvrde crno-beli, “do tog trenutka trcao bez problema”. partizan postavlja pitanje i da li je Evandro ušao rovit u utakmicu.

"Kada bismo razmišljali na isti nacin kao i kolege iz FK Crvena zvezda imali bismo prava da tvrdimo da je Evandro imao zadatak da namerno povredi Sašu Ilica. Takode, postavlja se pitanje zašto je dugodišnji kapiten Partizana, reprezentacivac Saša Ilic sportista manje vrednosti od Evandra i zašto je njegova povreda i izlazak bio manji hendikep od Evandrovog i našeg protivnika", dodaju iz FK Partizan i podsecaju da je Saša Ilic posle meca morao da beži od "varvarskog napada jednog navijaca Crvene zvezde", kao i da se taj trenutak krije od javnosti iako je zabeležen okom kamere.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар