Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Crveni Murinjovo prokletstvo, Mesi kao Maradona!

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Barselona slavila u Madridu sa 2:0, golovima Lea Mesija. Argentinac trasirao put ka Vembliju, a situacija na terenu se promenila nakon što je, posle sat, Štark prestrogo iskljucio Pepea. Zatim i Murinjo morao na tribine zbog protesta, a posle toga Mesi pokazao klasu.

MesiReal je u mec ušao sa istom namerom, da umrtvi igru, iznervira Barselonu i nametne svoj stil igre. Pepe je ponovo zadnji vezni, u paru sa Lasom Dijarom potpuno su razbili koncepciju rivala.

Prema ocekivanju Barsa ima više loptu u posedu, ali Mesi je iskljucen, gosti su imali jednu zrelu priliku, šutirao je Cavi, ali je Kasiljas bio na mestu.

Na drugoj strani Kristijano Ronaldo je lažni špic, pridodaje mu se Ozil, bili su odseceni, a najvece uzbudenje je bio udarac Portugalca u samom finišu koji je malo iznenadio Valdesa. Probao je Ronaldo i na startu meca, imao je Pepe jedan pokušaj i to je sve.

PepeOcekivano malo, ceka nas pravi rat u ovom polufinalu. Na kraju prvog dela koškanje, ocigledno tenzija je velika. Iskljucen je rezervni golman Barse Pinto, jer je udario nekoga iz strucnog štaba.

U drugom poluvremenu pojavio se Adebajor umesto Ozila, nastavljena je partija šaha, Pepe dobija crveni karton zbog starta nad Danijem Alvešom. Cini se prestrogo.

Zbog protesta i Murinjo je morao na tribine.

Barsa je preuzela inicijativu, imala priliku nakon udarca Vilje, kada je Kasiljas odbio loptu, a Pedro iz neposredne blizine glavom šutirao pored gola.

Pojacao je Gvardiola pritisak, ušao je Afelaj umesto Pedra. Upravo je Holandanin probio po boku, idealno asistirao Mesiju, zlatan gol za Barselonu, 1:0.

Ako je Real imao neku nadu, ona je ugašena u 88. minutu, Leo Mesi je prošao trojicu igraca Reala i matirao Kasiljasa, 2:0, to je vec prednost za koju ce Realu biti potrebno cudo da je nadoknadi u Kataloniji.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар