Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Ronaldo u Milanu? Pitanje vremena

четвртак, 28. април 2011.

Share this history on :
Valdano je najavio da bi Real mogao da porazmisli o prodaji Kristijana Ronalda. Valdano je porucio Berluskoniju "Ne sada", a cekamo da objasni i "Kada?"

ValdanoSilvio Berluskoni je vec obznanio da želi da vidi Portugalca u crveno-crnom dresu Milana, a poznato je da ono što Berluskoni želi, to i dobije (bilo da je rec o fudbaerima ili necem drugom).

Cekao se jasan odgovor Reala i cini se da je Valdano danas otvorio mogucnost za pregovore. Jedni problem je što ce Berluskoni morati da ceka.

"Lepo je cuti da klubovi kao što je Milan sanjaju o vašim igracima. Ipak, moram da kažem da ce Ronaldo definitivno ostati u Realu. Ovde je srecan i ta tema je zatvorena. Mogu reci da nije pravo vreme za Berluskonija da ga kupi." - rekao je Valdano.

Moguce da bi ovakva poruka i odbila nekog, ali sigurno ne i Silvija Berluskonija koji itekako ume da cita izmedu redova. Pitanje je znaci samo da li ce pravo vreme za ponudu Milana biti ovog ili sledeceg leta?

Ronaldo je vec postigao 29 golova za Real u Primeri i 7 u Ligi šampiona. Sa druge strane Real se vec oprostio od trke za titulom, a do trofeja u Ligi šampiona ce morati da dode preko Barse i Mancester junajteda što nece biti nimalo lako.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар