Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Bora Milutinović posetio Partizan

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Proslavljeni trener posebno pohvalio Aleksandra StanojevicaD. Radovic | 29. 04. 2011. - 14:00h | Komentara: 12
Legendarni strucnjak Bora Milutinovic posetio je u petak pre podne prostorije Fudbalskog kluba Partizan, gde je proveo prijatne trenutke u društvu predsednika kluba iz Humske Dragana Ðurica, clana Upravnog odbora Alberta Nada i šefa strucnog štaba Aleksandra Stanojevic.

Osmesi i vrcavi komentari obeležili su trenutke, kojima su prisustvovali i predstavnici medija. Dva fudbalska strucnjaka, jednog ciju su karijeru obeležili uspesi na cak pet Mondijala, i drugog koji je tek zagazio u trenerske vode, upoznao je u kancelariji predsednika, kao to i dolikuje - domacin.

“On ti je malo bolji od Murinja”, rekao je Ðuric misleci na Stanojevica.


Odmah je usledila i reakcija Milutinovica.


“Samo malo bolji? Onda to nije ništa. Šalim se, cestitam na rezultatima, vidi se da izrastaš u modernog trenera”, rekao je Milutinovic mladem kolegi i zatim se osvrnuo na ulogu u Fudbalskom savez Katara.


“Letos je meni poseta Partizanu donela srecu, pa je Katar dobio domacinstvo Mondijala 2022. Smejali su mi se kada sam kao promoter govorio da je organizacija Svetskog prvenstva u Kataru prava stvar, pa smo uspeli. Mislim da je FIFA prepoznala da fudbal nije samo šutiranje lopte, vec mnogo više, narocito kada znamo kakva je situacija danas na Bliskom istoku. Nadam se da cu sada ja doneti srecu mom Partizanu da osvoji duplu krunu”.


Predsednik crno-belih sa zadovoljstvom je pratio ovu pricu.


“Gospodin Milutinovic je veliki diplomata. Nismo još pregovarali o uplivu finansijskih sredstava u Partizan iz tog dela sveta, ali ne znaci da necemo”.

Upitan da li je pravo vreme za pricu o premijama za duplu krunu, Ðuric je efektno poentirao.


“Mislim da smo u prošlom derbiju pokazali da smo najbolja ekipa u zemlji i da smo zaslužili duplu krunu. A, što se tice premija, znate kako Šojic kaže: ‘Polako sa placanjem’”.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар