Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Derbi u Novom sadu, Zvezda čeka Hajduk, Partizan u Jagodini

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Agencije | 29. 04. 2011. - 11:39h | Komentara: 12
Fudbalsko prvenstvo Srbije nastavice se za vikend utakmicama 25. kola, od kojih je derbi u Novom Sadu, gde ce treceplasirana Vojvodina ugostiti cetvrtoplasirani Rad.

Vodeci Partizan gostovace u Jagodini istoimenom klubu, dok ce drugoplasirana Crvena zvezda igrati na svom terenu protiv "davljenika" Hajduka iz Kule.

Vojvodina je u prošlom kolu poražena od OFK Beograda, cime se udaljila od trke za titulu pošto šest kola pre kraja ima šest bodova manje od Partizana.

Vodeci Partizan je prošle subote u 140. "vecitom" derbiju pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 i tako se ponovo našao usamljen na prvoj poziciji, sa tri boda više od crveno-belih.

Rad je u 24. kolu igrao nerešeno 1:1 sa petoplasiranim Spartakom, cime se našao na korak od cetvrtog mesta na kraju sezone, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa. "Gradevinari" su remijem zadržali devet poena prednosti u odnosu na klub iz Subotice.

Spartak ce u subotu ugostiti Borac iz Cacka, koji nije pobedio u prethodne tri utakmice i nalazi se na 12. mestu Super lige.

Bodove spasa u borbi za opstanak pokušace da osvoji Indija, koja ce kao gost igrati protiv poslednjeplasiranog Cukarickog.

Znatno teži posao ocekuje Hajduk i Metalac, ciji je nastup u najvišem rangu srpskog fudbala naredne sezone, takode, neizvestan. Hajduk ce gostovati Crvenoj zvezdi, dok ce Metalac u Ivanjici igrati protiv domaceg Javora.

Javor je bez poraza još od 20. kola i utakmice sa Crvenom zvezdom.


Klub iz Ivanjice nalazi se u seriji od tri pobede i jednog remija. Šestoplasirani OFK Beograd gostovace ekipi Smedereva, koja je osmoplasirana sa tri boda manje od "romanticara", dok ce desetoplasirani BSK biti domacin devetoplasiranoj Slobodi Sevojno.

Utakmica na Marakani izmedu Crvene zvezde i Hajduka igrace se u nedelju, 1. maja, u 18.00, dok su ostali mecevi na programu dan ranije.

U subotu ce se Jagodina - Partizan i Smederevo - OFK Beograd sastati u 15.00, dok ce ostale utakmice poceti u 17.00.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар