Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Đorić: Sami odlučujemo o sudbini

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Trener kadetske reprezentacije zadovoljan remijemAgencije | 06. 05. 2011. - 19:07h | Komentara: 3
Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Milovan Ðoric zadovoljan je nerešenim rezultatom protiv Francuske u utakmici drugog kola A grupe prvenstva Evrope, jer "orlici" i dalje imaju šansu da se plasiraju u polufinale turnira i Svetsko prvenstvo u Meksiku.

"Ovakav ishod stavio nas je u poziciju da sami odlucujemo o dve veoma važne stvari - plasmanu u polufinale i ulasku medu šest selekcija koje ce se kvalifikovati za šampionat sveta u Meksiku", rekao je Ðoric na konferenciji za novinare.

Prema njegovim recima, pobeda protiv Engleske u poslednjem kolu vodi nas u borbu za medalje, a nerešen rezultat nam garantuje ucešce na prvenstvu sveta.

U analizi utakmice, Ðoric je istakao da je taktika bila da se incijativa na sredini prepusti Francuzima, a da se iz kontranapada traže šanse za postizanje gola.

"Nije bilo, medutim, dobro što smo Francuzima, koji su veoma brzi i fizicki jaci od naših igraca, prepustili previše prostora. Videlo se i da su dobro analizirali našu
igru, znali su tacno na koga moraju da obrate pažnju", rekao je Ðoric.

Selektor Francuske Patrik Gonfalon pohvalio je igru Srbije.

"Bila je ovo veoma teška utakmica. Srbija je igrala odlicno, vrlo organizovano i smišljeno. Mislim da je ovo za nas povoljan ishod i sa te strane sam veoma zadovoljan. Rasplet u ovoj grupi bice veoma interesantan, ali ne bih se usudio da prognoziram konacan ishod", rekao je Gonfalon.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар