Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Pravi čovek na pravom mestu?

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Peda Mijatovic bi mogao u junu da postane sportski direktor Celsija. Legendarni fudbaler glavni kandidat da zameni Franka Arnesena.

MijatovicMijatovic je imao veliku fudbalsku karijeru, nakon njenog završetka bavio se menadžerskim poslom, a Celsiju se preporucio radeci kao sportski direktor Reala.

Iako o tom vremenu ne prica, pogotovo kada je u pitanju odlazak, zajedno sa Ramonom Kalderonom, cinjenice govore da je napravio uspeh.

Za njegovog mandata, dovedeni su Marselo, Iguain, Snajder, Roben, Van der Vart. osvojene su dve titule šampiona. Kao direktor, Mijatovic u cetiri "El Klasika" ima tri pobede.

Njegova uloga bi bila kljucna u rekonstrukciji ekipe koja ceka "plavce". Naime, Abramovic insistira na smeni generacija i pocetku novog ciklusa u sedmoj godini svoje vladavine na "Stamford Bridžu".

Mijatovic bi trebalo da vodi upravo operacije vezane za prelazni rok i stvaranje novog tima. Ima dvadesetak dana da odluci, a njegov odgovor, kako tvrdi "Marka" bice poznat u poslednjoj nedelji maja.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар