Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Rednap: Zbog sudija možda ostanemo bez 50 miliona dolara

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Posle preokreta Celsija protiv TotenhemaD. Nikolic | 01. 05. 2011. - 13:27h | Komentara: 14
Menadžer Totenhema Hari Rednap nije mogao da veruje kakve su dve sudijske procene omogucile Celsiju da protiv njegovog tima preokrene rezultat i pobedi sa 2:1.

Sami ishod meca dobija više znacaju ako se uzme u obzir da je posle nje Totenhem sa odigranom utakmicom više ostao na cetiri boda iza Mancester sitija koji se nalazi na poslednjoj, cetvrtoj poziciji koja iz Premijer lige vodi u Ligu šampiona. Uz sve to, Celsi je do trijumfa došao a da je lopta samo jednom prešla gol-liniju ispred Totenehomove mreže, a pritom se to možda desilo i posle ofsajda.

“Setio sam se odmah poništenog Lampardovog gola protiv Nemacke, kada je lopta ušla pola metra unutra, a sudija rekao da nije. Bilo je i tada jasno da ce se takvim stvarima nastaviti. Ali, kakva je zabava u tome da sudije greškom priznaju pogodak koji to nije, ili ponište ono što jeste gol? Ove greške bi mogle da nas koštaju 30 miliona funti (50 miliona dolara)”, rekao je Rednap, imajuci u vidu novac koji klubovi zaraduju nastupima u Ligi šampiona.

Cak se i menadžer Celsija Karlo Anceloti složio sa kolegom da gol Frenka Lamparda protiv Totenhema nije trebalo da bude priznat.

“Kada vidite TV snimke možete jasno da kažete da je to bila greška, ali je u pitanju bila zaista teška odluka za sudije. Morate da prihvatite ovakve stvari kada vam idu u korist isto kao što morate da se sa njima pomirite kada se dese u korist vašeg protivnika”, smatra Anceloti.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар