Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Stanojević: Meč sa Jagodinom nam je trenutno najznačajniji

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Trener Partizana pred neugodno gostovanjeD. Radovic | 29. 04. 2011. - 11:59h | Foto: M. Ðurica | Komentara: 40
Trener Partizana Aleksandar Stanojevic najavio je pred gostovanje Jagodini da crno-beli moraju da zaborave pobedu u vecitom derbiju i okrenu se sledecim izazovima kako bi nastavili pohod ka cetvrtoj uzastopnoj titulu.

Jagodina je tradicionalno neugodno mesto za crno-bele, ali se Stanojevic nada novim bodovima.

"Nastavljamo niz važnih utakmica u ovom trenutku mec u Jagodini nam je najznacajniji u godini. Uvek nam je tamo bilo teško, veoma smo oprezni i želimo da nastavimo tamo gde smo stali u derbiju. Navikli smo navijace na neizvesne završnice, nadam se da cemo ovog puta rešiti mec ranije. Bez obzira na kretanje rezultata sigurno necemo gubiti glavu", rekao je Stanojevic.

Mladi strucnjak je otkrio i da Partizan ima odredenih kadrovskih problema, konkretno sa Sašom Ilicem i Aleksandrom Lazevskim.

"Njih dvojica nece biti u timu protiv Jagodine, a gotovo sigurno i protiv Borce u sledecem kolu. Nadam se da ce biti spremni za finale kupa. Lazevskog ce sigurno zameniti Kizito, a ne Marko Jovanovic kao u derbiju, jer je on ofanzivniji bek", otkrio je Stanojevic.

Trener Partizana smatra da je i u crno-belom taboru mnogo opuštenija atmosfera nego pred veciti derbi, ali i da je to "mac sa dve oštrice". 

"Lakše nam je samo zato što nam je podignuto samopouzdanje, a sa druge strane nam je možda i teže. Svaki kiks nas vraca u egal sa pratiocima, a mi to ne želimo", kaže Stanojevic.

Trener crno-belih je istakao znacajnost pomoci navijaca i pozvao ih je da dodu u velikom broju.

"Izuzetno je važan trenutak za nas, navijaci mogu da odigraju kljucnu ulogu. Pozivam ih sve da nam pomognu, a narocito one iz dela Srbije kojem Jagodina pripada. Navijaci su nam mnogo pomogli u derbiju, njihova pomoc u ovom mecu nam je neophodna kako bismo ostvarili pobedu", smatra Stanojevic.

Za kraj, Stanojevic nije želeo da unapred upiše na konto Partizana duplu krunu.

"Ona jeste na dohvat ruke, ali istina je i da možemo da ostanemo bez oba trofeja. Svi znaju da nas je Vojvodina u prvenstvu pobedila dva puta, izuzetno je cenimo, tako da smo veoma oprezni", zakljucio je Stanojevic.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар