Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Stanojević: ''Publika je uživala, pobeda nam mnogo znači''

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Trener Partizana zadovoljan zbog pobede u Jagodini, priznao da je domacin igrao odlicno, ali smatra da je njegov tim zasluženo pobedio. Zadovoljstvo igrom svog tima istakao i trener Jagodine Škoro.

Stanojevic

Zanimljiva utakmica odigrana je u Jagodini, uz dosta prilika na obe strane, a domaci nisu uspeli da iskoriste neku od njih i nacine iznenadenje protiv lidera na tabeli.

I trener Partizana Aleksandar Stanojevic priznao je da je ovo za Partizan bilo teško gostovanje, odao je prednost rivalu za prikazanu partiju, ali i cestitao svojim igracima na pobedi.

''Mislim da je publika uživala, da je videla kvalitetan mec, za nas i stresan u pojedinim trenucima. Mi smo propustili dosta prilika, mogli smo i da budemo kažnjeni, jer je i Jagodina igrala otvoreno, cime nas je iznenadila. Bilo je do kraja neizvesno, ali cestitam mojim igracima na veoma važnoj pobedi'', ocenio je Stanojevic.Skoro

I pored poraza, trener domacih Jovica Škoro nije bio nezadovoljan.

''U otvorenoj igri znali smo da nemamo šta da izgubimo. Mislim da smo u pojedinim fazama igre i uspeli u tome. Imali smo prilike za izjednacenje, nažalost nismo uspeli da ih iskoristimo i ucinimo mec još neizvesnijim. Jako dobar mec i jak Partizan koji zna šta hoce, a moje igrace moram da pohvalim za prikazanu igru u granicama svojih mogucnosti'', izjavio je Škoro.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар