Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Stanojević: Još tri pobede i titula je naša

субота, 7. мај 2011.

Share this history on :
Trener Partizana zadovoljan zbog Fejsinog povratkaAgencije | 06. 05. 2011. - 21:33h | Komentara: 8
Trener Partizana Aleksandar Stanojevic izrazio je zadovoljstvo ubedljivom pobedom njegovih izabranika nad BSK Borcom, kao i povratkom Ljubomira Fejse na teren.

"Uvek je zadovoljstvo kada date cetiri gola. Bilo je malo teže na pocetku meca, ali na kraju su stvari došle na svoje mesto. Jako mi je drago što se Fejsa vratio", rekao je novinarima trener Partizana Aleksandar Stanojevic.

Do kraja takmicenja ostala su još cetiri kola.

"Ostalo nam je da još pobedimo tri puta u naredne cetiri utakmice i osiguramo novu titulu šampiona", kazao je Stanojevic.

Crno-beli u sredu igraju finale kupa protiv Vojvodine, a ekipa ce otici u karantin za tu utakmicu, kao i za gostovanje protiv Javora sledeceg vikenda.

Neoženjeni igraci sutra odlaze u karantin, a oženjeni dan kasnije. Partizan posle gostovanja u Ivanjici docekuje "fenjeraša" Cukaricki, a onda gostuje kod Metalca i Slobode Sevojno.

Trener BSK-a Milenko Kikovic kazao je da njegov tim nije mogao da ucini više veceras.

"Zaslužena pobeda Partizana. U prvom poluvremenu smo uspevali da pariramo, ali kada smo primili drugi gol, utakmica je bila gotova, samo je bilo pitanje kojim ce se rezultatom završiti", rekao je Kikovic.


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар