Sportske Vesti oficijalni website | Ulaz na site : Registruj se | Uloguj se

Tejgo umirio Jagodince, Partizan još korak bliže tituli

понедељак, 2. мај 2011.

Share this history on :
Jagodina pružila sasvim solidan otpor lideru pred oko šest hiljada gledalaca, ali osim casnog poraza domaci nisu mogli ništa više da ucine. U zanimljivoj utakmici, koja je obilovala propuštenim prilikama na obe strane, Partizan je golovima Krstajica i Tejga slavio rezultatom 2:0 i još više se približio cetvrtoj uzastopnoj tituli.

KrstajicPartizan je stekao prednost vec u uvodnim minutima meca.

Korner za crno-bele u osmom minutu izveo je Babovic sa desne strane, a Krstajic je bio najviši u skoku i loptu poslao u donji desni ugao Šimicevog gola - 0:1.

Na drugoj strani, u 24. minutu, odlicna prilika za Ilieva, lepo je primio loptu u šesnaestercu domacih, ali ju je sa desetak metara poslao pored gola.

Šest minuta kasnije, stopostotna prilika za Tejga! Posle akcije Tomica i Kizita po levoj strani, napadac Partizana našao se oci u oci sa golmanom Jagodine, na oko pet metara od gola, ali je Šimic odlicno intervenisao i sprecio ubedljivije vodstvo Partizana.

U 32. minutu nova prilika za Partizan. Vukic se lepim driblingom oslobodio svojih cuvara na ivici kaznenog prostora, šutirao u gornji desni ugao, ali je bio zamalo neprecizan.Jagodina

Borba se rasplamsala, a Jagodina je imala sjajnu priliku za izjednacenje u 33. minutu! Novkovic je sa leve strane uputio centaršut na peterac gostiju, Bojovic je bio viši u skoku od Krstajica, ali je njegov pokušaj glavom zaustavio Stojkovic, sjajnom intervencijom. Golmanu crno-belih pomogao je zatim i Kizito koji je definitivno otklonio opasnost ispred gola Partizana.

Redaju se prilike, ali Partizan i dalje ima minimalno vodstvo iz osmog minuta. Vukic je propustio novu izglednu priliku za Partizan. Tomic je šutirao sa dvadesetak metara, Šimic odbio loptu do Vukica, a vezista Partizana je veoma loše reagovao, poslavši loptu preko gola.

TejgoFiniš prvog poluvremena doneo je nova uzbudenja na obe strane.

Najpre je Tejgo posle kornera šutirao pored gola, da bi usledila brza akcija domacih. Ognjenovic je sjajno uposlio Novkovica, koji izlazi sam ispred Stojkovica, ali lopta odlazi tik pored leve stative.

Odmah prilika za Partizan na startu drugog poluvremena, ali ponovo nema gola. Još jednom je Tejgo pokušao, ali ovoga puta lopta odlazi preko gola.

Kakav šut Beljica u 50. minutu! Golman Partizana uz pomoc precke spašava svoju mrežu. Usledio je korner za Jagodinu, ali bez nove opasnosti po gol Partizana.

Stigao je i rezervista Marko Jovanovic da ozbiljnije pripreti golmanu domacih Šimicu, ali od svega samo korner za Partizan.

Projic! Nova odlicna akcija Jagodinaca, ali domaci ponovo nemaju srece. Lopta je u 71. minutu posle udarca Projica završila koji centimetar pored leve stative Partizanovog gola.Tejgo

I, posle mnogo promašaja, Tejgo je ipak uspeo da se i danas upiše u listu strelaca i prakticno reši mec. Babovic je ponovo u ulozi asistenta, sjajno je uposlio usamljenog Tejga, Šimic je istrcao, ali nije uspeo da spreci drugi gol crno-belih, 74. minut - 0:2.

Osam minuta kasnije, gotovo identicna situacija kao kod drugog gola Partizana, ali da sve ne bude isto, ''pobrinuo'' se Tejgo koji je posle gola upisao još jedan u nizu promašaja na današnjem mecu.

Do kraja meca, crno-beli su rutinski odradili posao i stigli do 21. pobede u Superligi ove sezone.

(foto: partizan.rs)

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 коментара:

Постави коментар